smallebanner2.jpg
Maurice van Maas
Ik ben 33 jaar, geboren en opgegroeid in Haarlem. Sinds eind 2019 woon ik in de kustplaats Zandvoort met mijn vriendin en toekomstige dochter. Als specialist financiële logistiek help ik grootzakelijke bedrijven met het inrichten van hun (inter)nationale betalingsverkeer, werkkapitaal managen en digitalisatie van systemen en klantreizen. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan sport en socializen.  
 
JCI heeft 4 pijlers: community, training & development, business en international. In 2014 ben ik lid geworden van JCI met het oog op business. Voor mijn werkzaamheden bij Rabobank ben ik op zoek gegaan naar een netwerkorganisatie waarbij ik meer ondernemers kon leren kennen om mee te sparren over hun business. Toen ik met Simon (JCI lid) sprak over JCI raakte ik niet alleen enthousiast over business maar ook de andere pijlers.
 
Ik ben op diverse internationale reizen / congressen (Rusland, Turkije, Finland, België, Letland) geweest waar ik ontzettend veel leuke mensen heb leren kennen. Ik heb verschillende trainingen gevolgd (Dutch Academy, Insights, Guruscan, Pitch training enz.) waarbij ik mijzelf verder heb ontwikkeld. Ik heb mij ingezet voor de maatschappij (b.v. de jaarlijkse Appeltaart actie en de Cultuurnacht Haarlem) met diverse evenementen die wij organiseren. Ik heb ondernemers geholpen met hun financiële vragen (Oprichten bedrijf). En het belangrijkste is dat ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt en ontzettend veel leuke dingen meemaak.
 
JCI is echt een enorm leuke en diverse netwerkorganisatie om bij aan te sluiten!
 
 
 


Onze partners