smallebanner2.jpg

Op 8 mei organiseerde de Fun-commissie een "Running Diner". Een alternatief op de befaamde jaarlijks terugkerende Running Diner. Hopelijk volgt die nog later dit jaar. Wanneer het weer kan. 

Nu was er dus een variant georganiseerd, volgens de adviezen van het RIVM en de overheid. Ook dit werd een succes!

Hoe ging het in zijn werk?

Je deed of mee als gastheer/gastvrouw of als ‘chef take away’.

Als gastheer/-vrouw haalde je overdag bij 3 ‘chef take aways’ het voor- hoofd- en nagerecht en verwelkomde je vanaf 19 uur 2 ‘chef take aways’ bij je thuis met lekkere drankjes. Uiteraard bleven zij de gehele avond :-) 

Als 'chef take away’ bereidde je of een voor- of hoofd- of een nagerecht voor. Deze werd vervolgens opgehaald door een gastheer/ -vrouw. Daarna ging je op pad naar jouw gastheer/ -vrouw voor die avond om lekker achterover leunen onder het genot van een hapje en een drankje.  

Er was natuurlijk een thema gekoppeld aan de avond: je favoriete tv serie of film. Het eten, de aankleding, de drankjes, alles stond in teken van jouw favoriet. Aan de ‘chefs’ was gevraagd om een trailer, teaser of fragment van hun favo serie of film te delen met de gastheer/-vrouw zodat deze het weer aan tafel kon delen met zijn/haar gasten.

Ondanks dat we allen weer uitkijken naar een Running Diner zoals deze bedoelt is, kan de Fun-commissie en alle deelnemende leden terugkijken op een geslaagde avond.

 

                            

Onze partners