smallebanner-business.jpg

JCI Kennemerland organiseert alsnog succesvolle appeltaartactie

 

Haarlem, juli – Op maandag 13 juli 2020 deelde JCI Kennemerland 31 zelfgemaakte appeltaarten uit. Helemaal zelf deden ze het eigenlijk niet. Bonaventuracollege Burggravenlaan sponsorde de ingrediënten. Deze actie werd georganiseerd, omdat de oorspronkelijke editie op Koningsdag vanwege corona niet doorging.

Decennia lange traditie

De appeltaartactie is een vaste pijler binnen JCI Kennemerland. Lid Lisa Niehoff: “Al 41 jaar lang bakken we taarten die we vervolgens verkopen op de vrijmarkt in Heemstede. Dat Koningsdag, en dus ook de vrijmarkt werd afgeblazen, mocht geen einde van deze lange traditie worden. We bedenken graag nieuwe plannen om de traditie toch voort te kunnen zetten.” Er werd dit jaar helaas geen bedrag opgehaald. In plaats daarvan koos de organisatie ervoor om de taarten te doneren. 

31 verse appeltaarten

Een goed doel werd ook dit jaar weer gekozen. Zowel het Reinaldahuis als Sint Jacob ontvingen in totaal 31 appeltaarten. De actie was een steuntje in de rug gedurende deze moeilijke tijden. JCI Kennemerland hoopt volgend jaar weer gewoon op de vrijmarkt in Heemstede te kunnen staan, zodat deze traditie alsnog succesvol voortgezet kan worden op de oude, vertrouwde manier.

Over JCI

JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijd netwerk van jonge ondernemende mensen (tot 40 jaar) die met beide benen in de maatschappij staan. Samen organiseren we diverse initiatieven om, in onze eigen omgeving, positieve maatschappelijke veranderingen te realiseren. Wereldwijd hebben we meer dan 200.000 leden verspreid over ongeveer 120 landen.

JCI Nederland telt bijna 2.500 leden, verdeeld over zo’n 100 lokale verenigingen die Kamers worden genoemd, waarvan JCI Kennemerland er eentje is . Wil jij ook bijdragen aan positieve verandering en leuke mensen leren kennen? Dan is er altijd een Kamer bij jou in de buurt! Kijk voor meer informatie op www.jci.nl.

Onze partners