Hier is Lisa, partner van JCI Kennemerland Nederland Marketing Social Media

Hier is Lisa

Sinds 2017 is Lisa Niehoff trots lid van JCI. Ze is destijds lid geworden omdat ze nieuwe vrienden wilde maken nadat haar vrienden naar andere delen van het land waren verhuisd. Daarnaast wilde ze zichzelf blijven ontwikkelen en laten inspireren, ook was ze op zoek naar mogelijkheden om deel te nemen aan projecten die ze anders niet snel zou oppakken. Sinds haar lidmaatschap heeft ze zowel lokaal in Haarlem als landelijk enorm veel geleerd en ervaren. Dit was de beste keuze ooit.

Als ondernemer helpt Lisa bedrijven met een sterke merkpositionering en uitvoering. Ze werkt met impactvolle bedrijven om hun bekendheid te vergroten en klanten aan zich te binden.

Haar betrokkenheid bij JCI heeft niet alleen waardevolle vriendschappen opgeleverd, maar ook talloze kansen om haar professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en een netwerk uit te breiden. JCI biedt een platform om samen met andere gedreven mensen projecten te realiseren die echt een verschil maken. Deze gedrevenheid zet ze in om ook bedrijven naar nieuwe hoogten te brengen.