Banner JCI Kennemerland Fun Community Bussiness Fun Netwerk Haarlem

Lid worden

JCI Kennemerland verwelkomt continu nieuwe leden

  • Wil je je naast je werk graag verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden?
  • Vind je het leuk om nieuwe mensen (lokaal, nationaal én internationaal) te ontmoeten
  • Ben je op zoek naar een club actieve en enthousiaste mensen, die samen een steentje bijdragen aan de samenleving
  • Ben je woonachting in Haarlem e.o. ?
  • Ben je tussen de 25 en 40 jaar ?
  • Ben jij energiek en ambitieus?
  • Ben jij iemand die zich wilt ontwikkelen?
  • Wil je je actief inzetten voor jouw kamer en jouw omgeving?

Voel je je aangesproken en wil je meer weten? Zo ja, dan is JCI Kennemerland de plek voor jou en dan komen we graag met je in contact! Bekijk onze agenda en kom langs op een van de activiteiten om kennis met ons te maken, of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Welke stappen zijn er van interesse naar lidmaatschap?

De eerste kennismaking

Allereerst maak je kennis met de één van onze leden één op één onder het genot van een kop koffie, thee of een ander drankje. Niet te zwaar, gewoon gezellig. Hierbij horen we graag wat je zoekt en leuk vindt om te doen. Wij vertellen meer over de vereniging en wat wij zoal doen. Mocht je zelf al een kijkje willen nemen, dan kun je onze social media of agenda bekijken. Dus vul snel het contactformulier in en kom kennismaken.

Kennismaken

Je kunt pas echt weten wie JCI Kennemerland is en weten wat wij doen als je met ons kennismaakt en een aantal van onze activiteiten ervaart. Daarom ben je welkom om naar onze activiteiten te komen. Bekijk hier de agenda voor eerstkomende activiteiten, je contactpersoon zal je hiervoor ook uitnodigen.

Bespreek je ervaring met de ledenwervingscommissie

Als je 1 à 3 activiteiten bezocht hebt kun je jouw interesse en vragen met onze ledenwervingscommissie bespreken voordat je je daadwerkelijk in gaat schrijven. Zo weet je zeker dat JCI Kennemerland jou kan bieden wat jij zoekt en weet je hoe jij jouw talenten en enthousiasme in kunt zetten voor de kamer!

Schrijf je officieel in

Dit is een puur administratieve stap om officieel aan te kondigen aan ons dat jij lid wilt worden van JCI Kennemerland. Op het inschrijfformulier beschrijf je kort wie je bent, wat je doet en waarom je lid wil worden.

Bevestiging van de Kamer

We sturen jouw inschrijfformulier rond aan de leden van JCI Kennemerland zodat iedereen op de hoogte is dat jij lid wilt worden. We zoeken naar diversiteit en aansluiting en zullen dus hiermee nagaan of alle leden kunnen bevestigen dat jij helemaal past bij JCI Kennemerland. Wees gerust, dit is meestal een formaliteit aangezien je met de meesten van ons al hebt ontmoet bij de activiteiten waar jij bij was. Een enkele keer komt het voor dat iemand wordt afgewezen vanwege dezelfde professionele achtergrond als een van onze huidige leden, maar dit is eerder uitzondering dan regel.

Betaal contributie en registratie JCI

Nadat jouw toekomstig lidmaatschap is bevestigd mag je je contributie betalen om jouw lidmaatschap van jouw kant te bevestigen en wordt je geregistreerd als lid van JCI Kennemerland, JCI Nederland en JCI Internationaal. Ook ontvang je dan meer informatie van ons, bijvoorbeeld over hoe wij binnen JCI Kennemerland communiceren.

Gepind worden

Jouw lidmaatschap is pas helemaal af als je gepind bent! Dit is een feestelijke traditie binnen JCI, waarbij nieuwe leden in het bijzijn van de huidige leden een speldje krijgen gepind ter ere van hun lidmaatschap. Uiteraard kan er daarna getoost worden!

En..... GO!

Als nieuw lid kun je nu bij alle JCI Kennemerland activiteiten aanwezig zijn, maar ook deelnemen aan landelijke en internationale evenementen. Een mentor zal je op weg helpen om al deze activiteiten te vinden zodat je niks hoeft te missen. Daarnaast zal de commissie coördinator (CoCo) met je overleggen wat je zelf aan activiteiten wil organiseren of bij welke commissie je wilt meehelpen. Dus vol enthousiasme aan de slag met lol, leren & business!

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig naar JCI Kennemerland?

Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor een van de activiteiten.