Partners van JCI Kennemerland

Bohimea, partner van, JCI Kennemerland, duurzaam, vegan, vega

Bohimea Artist House

Wij streven ernaar een bloeiende gemeenschap van schoonheidsprofessionals te creëren, gedreven door duurzaamheid en ethische schoonheid, waarbij onze milieu-vriendelijke en cruelty-free producten niet alleen professionals succesvol maken, maar ook de mensheid motiveert om de beste versie van zichzelf te omarmen, terwijl we zorg dragen voor de uiterlijke schoonheid, gezondheid en het welzijn van onze planeet

—•

Bohimea Artist House is een plaats waar creatievelingen; Haar- en Tattoo artiesten, komen werken. Momenteel zijn dit twee kappers en één tatoeage artiest. Aangezien we wekelijks nieuwe klanten binnen krijgen, zijn we zoekende naar meer haar-artiesten.

Ons Huis is een gezellig ingerichte plaats in Haarlem Centrum die een ontspannende sfeer heeft waar mensen eventjes hun dagelijks leven kunnen ontsnappen.

Oprichtster Rose Heinze (huidig lid van JCI Kennemerland) heeft in haar vele jaren als haar-artiest in verschillende salons gewerkt die helaas geen aandacht willen besteden aan ecologische duurzaamheid.

Tijdens het nationale JCI congres in Twente werd Rose geïnspireerd door Al Gore over het feit dat wij als leiders, verantwoordelijk zijn voor ons planeet.

Dit inzicht heeft haar gemotiveerd om haar eigen salon op te richten en van ecologische duurzaamheid een prioriteit te maken.
Tijdens het oprichten van Bohimea vroeg Rose zich af; “Hoe kan dit anders?”

Na veel onderzoek heeft ze het duurzame mindset in zoveel mogelijke aspecten van het salon geïntegreerd. Van duurzame producten en meubel keuzes tot aan de werkzaamheidsprocedures voor de ondernemers die bij Bohimea werken - over alles werd er nagedacht vanuit een duurzame perspectief.

Volg ons op social media om meer over onze visie te zien.

“Inspiring humanity to become the best version of themselves. Empowering professionals to fulfil their true purpose by making a positive impact together”

Hier is Lisa, partner van JCI Kennemerland Nederland Marketing Social Media

Hier is Lisa

Sinds 2017 is Lisa Niehoff trots lid van JCI. Ze is destijds lid geworden omdat ze nieuwe vrienden wilde maken nadat haar vrienden naar andere delen van het land waren verhuisd. Daarnaast wilde ze zichzelf blijven ontwikkelen en laten inspireren, ook was ze op zoek naar mogelijkheden om deel te nemen aan projecten die ze anders niet snel zou oppakken. Sinds haar lidmaatschap heeft ze zowel lokaal in Haarlem als landelijk enorm veel geleerd en ervaren. Dit was de beste keuze ooit.

Als ondernemer helpt Lisa bedrijven met een sterke merkpositionering en uitvoering. Ze werkt met impactvolle bedrijven om hun bekendheid te vergroten en klanten aan zich te binden.

Haar betrokkenheid bij JCI heeft niet alleen waardevolle vriendschappen opgeleverd, maar ook talloze kansen om haar professionele vaardigheden verder te ontwikkelen en een netwerk uit te breiden. JCI biedt een platform om samen met andere gedreven mensen projecten te realiseren die echt een verschil maken. Deze gedrevenheid zet ze in om ook bedrijven naar nieuwe hoogten te brengen.