Hugo Jansen JCI Kennemerland

Hugo Jansen

Accountmanager New Business OTX Logistics & mede-eigenaar MeerBusiness

Hugo Jansen, 26 jaar geboren in Haarlem en woonachtend in Hoofddorp.

Van jongs af aan graag in de weer met computers. Van gamen en hacken tot het beheren van online fora & de familie helpen bij administratieve ondersteuning. Ik ben enorm nieuwsgierig en onderzoekend van aard dit heeft er toe geleid dat ik van veel populaire en minder populaire alt coins een early adaptor ben geworden.

In mijn vrije tijd sport ik graag: hockey,roeien, krachttraining en als ik dan nog tijd over heb vind ik het erg leuk om een sodoku te maken.

Daarnaast zet ik mij sinds mijn 18e actief in om lokale evenementen mogelijk te maken. Zoals gehandicapten sport, voedselbank en inzamelacties voor daklozen. Hier heb ik geleerd hoe het is om in een team te functioneren, het behalen van deadlines en om te gaan met de stress die daarbij komt kijken.

Na mijn middelbareschool (VMBO-K/VMBO-T & HAVO) ben ik eerst Bestuurskunde gaan doen, maar ben ik uiteindelijk afgestudeerd in Business Studies (BBA).

In 2019 ben ik lid geworden van de JCI, omdat ik mijzelf graag omring met jonge ondernemende mensen. Dat ben ik zelf tenslotte ook, mijn studie heb ik gecombineerd met het runnen van een eigen netwerkplatform (MeerBusiness) en beunde ik ook bij als OBC-er (on board courier) waarbij ik heel de wereld over vlieg om tijdsgevoelige zendingen af te leveren.