Karin van den Hurk, OLVG, Chemicus, JCI Kennemerland

Karin van den Hurk

Klinisch chemicus OLVG Lab BV te Amsterdam

Ongeveer 5 jaar geleden verhuisde ik van Maastricht naar Haarlem. In Limburg was ik actief in diverse muziek verenigingen (voornamelijk brassband). Het gaf me voldoening om met een groep mensen, waarvan ieder een andere achtergrond, samen te werken aan iets moois. Soms wel 4 keer in de week repeteren als we weer eens een kampioenschap tegemoet gingen (zowel nationaal als internationaal).

En toen…. verhuizen naar Haarlem… Waar was mijn verenigingsleven? Ik miste niet eens zo zeer de muziek, maar het samen werken aan iets, verbinding zoeken – zowel binnen als buiten de vereniging (anderen laten genieten van onze concerten).

Ik kan veel dingen benoemen waarom JCI voor mij een briljant alternatief was. Enthousiaste mensen leren kennen in een nieuwe woonplaats… verbinding met de stad krijgen door o.a. projecten binnen de community commissie (iets doen voor een ander). Maar ook mogen bijdragen aan het neerzetten van de Cultuurnacht (wat een teamwork!). Ik krijg hier energie van. JCI is voor mij een waardevolle toevoeging binnen de dagelijkse werk/thuis-balans.

Een plek om lekker dingen uit te proberen en te groeien als persoon. Kortom blij met JCI!