REN VOOR DE KNRM

Sponsoren

Voor deze allereerste editie van ons evenement streven we ernaar om nieuwe sponsoren aan boord te krijgen. We hebben speciaal voor deze gelegenheid een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld om uw bedrijf te laten schitteren. Ontdek hieronder de mogelijkheden van onze sponsorpakketten voor dit spannende nieuwe evenement!

Bent u geïnteresseerd in een van deze sponsormogelijkheden voor ons evenement, neem dan gerust contact met ons op via e-mail via de onderstaande banner. We zijn verheugd u te informeren over de sponsormogelijkheden voor ons aankomende evenement. We hebben verschillende sponsorpakketten samengesteld die variëren in exposure en voordelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om maatwerk sponsorpakketten te bespreken die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. We kijken ernaar uit om samen met u een succesvol evenement te organiseren en uw bedrijf prominent te presenteren aan ons enthousiaste publiek.

Hardloop shirt sponsoren

Onze deelnemers zullen een hoogwaardig sportshirt dragen, bedrukt met uw logo. Deze shirts zijn van uitstekende kwaliteit en zullen ook na het evenement nog vaak gedragen worden tijdens trainingen en andere sportieve activiteiten. Dit zorgt ervoor dat uw merk langdurige zichtbaarheid krijgt, zelfs lang nadat het evenement voorbij is.

(Voor meer informatie – klik op de afbeelding)

Borrel Sponsoren

Maak deel uit van de feestelijke afsluiting van “Ren voor de KNRM” bij de Halve van Haarlem door één van onze borrel sponsoren te worden! Na een dag vol sportieve prestaties en inspanning, is er niets beter dan een gezellige borrel om samen te komen en de successen te vieren. Uw bedrijf kan deze onvergetelijke momenten mogelijk maken en tegelijkertijd profiteren van waardevolle exposure.

(Voor meer informatie – klik op de afbeelding)

Bedankt voor Uw Steun!

We zijn ontzettend dankbaar voor uw interesse in het sponsoren van “Ren voor de KNRM” bij de Halve van Haarlem. Samen met u maken we niet alleen dit evenement tot een groot succes, maar dragen we ook bij aan het belangrijke werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM).

Of u nu kiest voor een prominente zichtbaarheid op de shirts, de gezellige borrel sponsort, of als FOMO Sponsor gewoon bijdraagt zonder iets terug te verwachten, uw steun helpt ons enorm!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te organiseren en uw bedrijf op een bijzondere manier te presenteren aan ons enthousiaste publiek.

Laten we samen rennen voor een betere toekomst!

Met sportieve groet,

Runners van JCi