REN VOOR DE KNRM

29-09-2024

DOE MEE AAN DE HALVE VAN HAARLEM! REN 5, 10 OF 21,1KM.

Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging die levens redt? Doe mee aan de Halve van Haarlem op 29 september 2024 en steun de Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij (KNRM)!

WAAROM MEEDOEN?

Bij “Ren voor de KNRM” combineren we sport, plezier en een goed doel. Schrijf je in voor de Halve van Haarlem en kies uit drie afstanden: 5 km, 10 km of de volledige halve marathon van 21 km. Je deelname helpt direct bij het ondersteunen van de levensreddende activiteiten van de KNRM.

WAT KRIJG JE

Voor slechts €45 (halve marathon), €41 (10 km) of €39 (5 km) ontvang je:

En dat is nog niet alles! Door deel te nemen maak je deel uit van een gemeenschap van enthousiaste hardlopers die samen streven naar een goed doel.

1. SCHRIJF JE IN

Meld je aan door op inschrijven te klikken. Je betaald inschrijfgeld via dit initiatief en wij zorgen voor jouw deelnemersticket.

2. LAAT JE SPONSOREN

We vragen elke deelnemer om minimaal €100 aan sponsorgeld op te halen via de website van de KNRM.

3. REN MEE

Ren jouw afstand en help ons om ons streefbedrag van €7500 voor de KNRM te bereiken.

4. SAMEN VIEREN

Jouw prestatie en onze gezamenlijke opbrengst vieren we samen met een gezellige (besloten) borrel in Café Studio!

Elke euro die je ophaalt, gaat rechtstreeks naar de KNRM en helpt hen om levens te redden op zee. Jouw inzet maakt een verschil.

ACHTERGROND

JCI Kennemerland organiseert een eigen hardloopevent als onderdeel van de organisatie van de ‘Halve van Haarlem’. Wij willen met 75 hardlopers fondsen inzamelen voor de KNRM, om daarmee hun levensreddende activiteiten te ondersteunen. Doe jij mee met dit sportieve en sociale evenement waarmee je ook nog eens levens redt?

MELD JE AAN EN DEEL!

Door mee te doen aan “Ren voor de KNRM” draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar help je ook anderen in nood. Laten we samen een verschil maken en de KNRM ondersteunen in hun belangrijke werk.

Doe mee en Ren voor de KNRM op 29-09-2024!

SPONSOREN ALS BEDRIJF?

Voor deze allereerste editie van ons evenement streven we ernaar om nieuwe sponsoren aan boord te krijgen. We hebben speciaal voor deze gelegenheid een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld om uw bedrijf te laten schitteren.

TIJDSCHEMA (VOORLOPIG)

10:30: start verzamelen de Halve Marathon bij Cafe Studio (buiten)

11:15: Start Halve Marathon

14:15: Start run 10 km

15:50: Start run 5km

17:00: Bekendmaking hoogte sponsorbedrag en borrel

18:00 Einde evenement

VRAGEN?

Vragen? Neem contact op met ons team voor meer informatie. We kijken ernaar uit om samen met jou een succesvolle en betekenisvolle run te beleven! dhoogeboom@jci.nl